Yoga Vakantie


yoga.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Yoga Vakantie
Yoga
Yoga
http://yoga.bestewebgids.be

Blancards Spirituele Workshops
Blancards Spirituele Workshops
http://www.blancards.com/

Het Land van Nu | Yoga & Retraite
\r\n\r\nBij Het land van nu zijn er meerdere mogelijkheden om yoga te beoefenen en te ervaren. Zo kun je je inschrijven voor een losse yogaworkshop, leven als een yogi in een yogaweek, yogaweekend of verdiepen en aandacht beoefenen in een langere yogaretraite.\r\n\r\nIn onze benadering van yoga wordt de aandacht op het werkelijk ervaren van yoga gelegd, in verschillende vormen, en de toepassing in het dagelijks leven.
http://www.hetlandvannu.com/persoonlijk

Holistic Holidays
Yoga holiday retreat with therapies, relaxation and activities in panoramic lanzarote villa,
http://www.healthfarm.ws/

Jojamis yogavakanties
Jojamis organiseert yoga reizen naar prachtige plekken. Yoga vakanties die je opladen en vitaliseren. Frankrijk, BelgiŽ en La Palma zijn de meest favoriete locaties. Iedere dag Yoga, deelname aan inspirerende workshops, natuurschoon, massage en heerlijk eten en drinken, volledig verzorgd.
http://www.jojamis.nl

Maison du Silence Auvergne
Maison du Silence is een mooie verbouwde boerderij in de franse Auvergne. Op ruim 2,5 hectare ontvangen wij kleine groepen van maximaal 10 personen in comfortabele 2-persoons kamers en op de camping. Rust en stilte in een prachtige landelijke omgeving met een sfeervolle cursusruimte geschikt voor yoga, meditatie of massage. Op dit moment bieden we een aantal yoga-cursussen aan in samenwerking met gediplomeerde yoga-docenten. Kijk voor meer info op de site bij Yoga-weken.
http://www.maisondusilence.nl

Sadhaka, Yogaworkshops Fr
Sadhaka, creatieve en yoga vakanties of cursussen in frankrijk en nederland. o.a. creatieve combi workshop en yoga-creatief. week workshop v.a. Ä 350,- vol pension incl. cursus geld., sadhaka, creatieve en yoga vakanties of cursussen in frankrijk en nederland. o.a. creatieve combi workshop en yoga-creatief. week workshop v.a. Ä 350,- vol pension incl. cursus geld.
http://www.sadhaka.nl/

Serendipity
Serendipity
http://www.serendipity-reizen.nl/

Vedanta Ashram
Vedanta Ashram
http://www.vedanta-ashram.nl/

Yoga En Vacantie In Mexico
Yogavakantie in comfortabele bungalows in zipolite, met uitzicht op zee.
http://www.solstice-mexico.com/index_nl.html

Yoga In Ferme La Rochelle FR
Ferme la rochelle in frankrijk is een prachtige wandelherberg in frankrijk. retraite in ferme de la rochelle in het franse departement haute marne. wandelen met begeleiding door pieter van dijk yoga, meditatie, bewustzijn, spiritualiteit
http://www.fermedelarochelle.nl/

Yoga Retreat Centre
Site of the clare island yoga and meditation retreat centre, located on clare island, off the coast of mayo, ireland and offering yoga holidays and retreats all year round.
http://www.clare.yogaholidays.net./

Yoga Retreat Op Ibiza
Yoga Retreat Op Ibiza
http://www.yogaretreats.nl/

Yoga vakantie op Bali
Zoekt een combinatie vakantie met relax momenten en sportieve activiteiten dan is Villa Buddha zie de website een aanlokkelijk voorstel. Vanuit de villa snorkelen, duiken, ATB, wandelen en trackings. Maar ook sprituele ervaringen opdoen. Met meditatie en Yoga. De villa is ingericht voor 2 tot 15 personen. Groepen dus welkom. Kom gezond weer terug na een vakantie op Bali.
http://www.villabuddha.com

Yoga vakanties en Yoga teacher training
Wij organiseren yoga opleidingen, yoga vakanties, yoga retraites in de Arhanta Yoga Ashram in India en Nederland.
http://www.arhantayoga.nl/

Yogacentre In Frankrijk
At europe yoga centre in france nawajyoti provides the opportunity for students to experience, learn and understand the practises of traditional hatha yoga through regular practise, lifestyle and diet.
http://www.europeyoga.com/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid